EVA KOZMETIKA DOO

Naša priča

Na temeljima iskustva i ljubavi prema nezi lepote, 2011. godine u Beogradu nastala je Eva Kozmetika doo kao veleprodaja profesionalne kozmetike, pribora i opreme za frizerske i kozmetičke salone.

2017. pokrećemo proizvodnju personalizovanog nameštaja za salone Eva PRO FURNITURE i na tržištu se pozicioniramo kao pouzdano mesto gde možete nabaviti sve za svoj frizersko-kozmetički salon.
Sada koračamo sigurnim koracima vodeći se ambicijom, novim idejama i stalnim usavršavanjem. Da smo na dobrom putu potvrđuju nam brojni zadovoljni klijenti koji nam se uvek vraćaju i rado nas preporučuju.

Osnovni postulat našeg poslovanja jeste funkcionalna podrška i klijenti koji će sa osmehom izaći iz vašeg salona.

Verujemo da se u našem bogatom iskustvu i najvišim standardima kvaliteta proizvoda i usluge krije ključ za uspeh u budućnosti.

Eva Kozmetika prodajni prostor

Sve za vaš frizerski i kozmetički salon na jednom mestu

Eva Kozmetika doo pruža širok asortiman proizvoda koji prate najnovije trendove u opremanju frizersko-kozmetičkih salona.

 • Uvoznici smo i distributeri najpoznatijih brendova profesionalne kozmetike, preparata i pribora za frizerske i kozmetičke salone: Maxima-hair and body technology, Bergen, Muster e Dikson, Junctiox, Euro Socap, Ro.ial i Nook.
 • Proizvodimo personalizovani nameštaj za opremanje salona vrhunskog kvaliteta, Made in Serbia prema italijanskom dizajnu.

Opremanje frizersko-kozmetičkog salona je često prvi i nimalo lak korak. Bez obzira da li tek pokrećete posao, želite da zamenite postojeći nameštaj ili salon dopunite novom opremom i preparatima teško je odlučiti kome da poklonite poverenje.

Eva Kozmetika doo ispunjava najviše zahteve u pogledu funkcionalnosti, udobnosti, estetike i kvaliteta i pomaže vam da kreirate autentičan ambijent u kome će podjednako uživati i zaposleni i klijenti.

Dobar izgled je imperativ u industriji lepote, a ukusno i praktično uređen enetrijer salona ostaviće upečatljiv utisak i pružiti prijatno iskustvo koje će privući nove i zadržati postojeće klijente.

Nameštaj za salone skrojen po vašoj meri

Prostor u kome obavljate svoj posao mora biti u potpunosti prilagođen vašim potrebama, kako biste pružili najbolju uslugu svojim klijentima. Kvalitetan, udoban i praktičan nameštaj podiže kompletno poslovanje salona na viši nivo.

Znajući sve ovo, pokrenuli smo proizvodnju nameštaja za frizersko-kozmetičke salone.

Nameštaj se proizvodi u Srbiji prema italijanskom dizajnu koji je poznat i priznat u celom svetu.

Svaki salon za nas je nova priča. Zato izaberite nameštaj koji vam u potpunosti omogućava da izrazite svoju kreativnost i budete prepoznatljivi. Za vas možemo izraditi i 3D prikaz. 

Nameštaj je vrhunskog kvaliteta, personalizovan i u potpunosti se može prilagoditi željama, potrebama i budžetu svakog klijenta. Izaberite boju, materijal, konac, kedere, glavopere, hidrauliku, stil, a dodatno možemo izvesti logo ili naziv firme za upečatljiviji utisak i dodatno brendiranje.

Nameštaj po meri je idealan za salone manje kvadrature, svaki deo prostora biće maksimalno iskorišten i upotrebljen na najbolji način.

I tu nije kraj.

Eva Kozmetika prodajni prostor

Funkcionalna pomoć i kontinuirana podrška

Zadovoljstvo klijenta je naš prioritet. Zato se trudimo da nameštaj i opremu isporučimo u najkraćem roku, bilo da se odlučite za lično preuzimanje, naš prevoz ili slanje kurirskom službom. 

Tu se naš posao ne završava, jer nastavljamo da brinemo o kupcima i nakon toga. Uvek mogu računati na našu stručnu podršku, organizovane konsultacije i edukacije, a tu smo i kada se ukaže potreba za rezervnim delovima i servisiranjem.

Zašto da svoje poverenje poklonite nama?

Na tržištu postoji veliki broj firmi koje se bave distribucijom profesionalne kozmetike, pribora i nameštaja za frizersko-kozmetičke salone.

Priznajemo, nije lako odlučiti kome da poklonite poverenje, naročito ako nemate iskustva. 

Pomoći ćemo vam i olakšati izbor sa nekoliko ubedljivih razloga ZA Eva Kozmetiku.

 • Sve za frizersko-kozmetički salon na jednom mestu
 • Veleprodaja profesionalne kozmetike za kosu poznatih brendova
 • Kompletan pribor i oprema za frizerske salone
 • Proizvodnja nameštaja za frizersko-kozmetičke salone Made in Serbia po italijanskom dizajnu
 • Izrada personalizovanog nameštaja prema želji, potrebama ili budžetu klijenata
 • Funkcionalnost, udobnost i moderan dizajn 
 • Izrada 3D prikaza
 • Mogućnost veza logoa ili naziva firme na nameštaju  
 • Najviši standardi kvaliteta proizvoda i usluga
 • Stručnost, kreativnost i bogato iskustvo
 • Kontinuirana podrška kroz edukacije, konsultacije, rezervne delove i servis
 • Izrada i isporuka u najkraćem roku

Kontaktirajte nas i neka vaš salon zablista punim sjajem, pruži inspiraciju, udobnost i pozitivna iskustva zaposlenima i klijentima.

Naš tim

Filip Pavlovski

Filip Pavlovski

Generalni direktor

Aleksandra Pavlovski

Komercijalni direktor

Zorica Mihajlović

Sektor veleprodaje
Ivan Malobabić

Ivan Malobabić

Sektor veleprodaje
Radenko Perić

Radenko Perić

Rukovodilac proizvodnje
Dušan Jovanović

Dušan Jovanović

Sektor proizvodnje

Vinka Jovanović

Sektor proizvodnje

Đorđe Marčeta

Saradnik na terenu (grad Beograd i južno banatski okrug)
Valentina Ramović

Valentina Ramović

Saradnik na terenu (raški, moravički, šumadijski i zlatiborski okrug)
Momčilo Ružić

Momčilo Ružić

Saradnik na terenu (rasinski i pomoravski okrug)