Na teritoriji grada Beograda pravnim licima samostalno obezbeđujemo dostavu robe, a fizičkim licima putem kurirske službe.
Dostava robe, za ostale delove teritorije Republike Srbije,koju ste poručili obavlja se putem kurirske službe POST ekspress u roku od 24-48 sati od momenta poručivanja (osmi u slučaju nameštaja za koji važe posebni uslovi dostave). Za informacije o posebnim uslovima potrebno je kontaktirati call centar.

Sve narudžbe primljene radnim danom do 12:00 časova, dostavljaju se sledeći dan. Radnim danom pedrazumeva sa ponedeljak – petak, osim ukoliko je praznik. Subotom i nedeljom roba se ne šalje.

Kurirska sližba isporučuje poručenu robu radnim danom i subotom. Isporuke subotom odnose se na veće gradove.

Ukoliko kurir vrši isporuku robe koja je oštećena u transportu, ili neće da sačeka da primalac otvori i pregleda paket, primalac ima puno pravo da paket ne preuzme. Nakon toga potrebno je samo da se odmah (najkasnije sutradan) obratite putem elektronske pošte prodaja@evakozmetika.com i i izložite problem.

Ukoliko nismo u mogućnosti da dostavimo odabrani proizvod, kupac će biti o tome blagovremeno obavešten putem e-mail-a ili telefona. Kupac će biti kontaktiran korišćenjem kontakt podataka koji su navedeni prilikom poručivanja robe.

Cena dostave zavisi od težine paketa i to obračunava kurirska služba.

Za sve porudžbe preko 5.000,00 dinara, troškovi dostave su besplatni, osim u slučaju nameštaja gde važe posebni uslovi dostave.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.

Rok za reklamacije na eventualna oštećenja je 24h od trenutka prijema robe.