Opšti uslovi poslovanja Internet prodavnice utvrđeni su uslovima kupovine i prodaje proizvoda, koje realizuje kompanija Eva kozmetika d.o.o. (u daljem tekstu Prodavac). Opšti uslovi poslovanja Internet prodavnice evakozmetika.com definisani su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača i međunarodnim kodeksom elektronskog poslovanja. Opšti uslovi poslovanja definišu delatnost Internet prodavnice evakozmetika.com, korisnička prava i poslovni odnos između prodavca i kupca, odnosno korisnika.
Internet prodavnica, kojom upravlja kompanija Eva kozmetika d.o.o, je informacioni sistem namenjen predstavljanju i prodaji proizvoda korisnicima. Korisnik je osoba koja koristi ovaj sistem, odnosno kupac u Internet prodavnici.

Odnos Internet prodavnice i kupca regulisana je međusobnim obavezama kupovine preko Internet prodavnice. Korisnik može da realizuje kupovinu, odnosno porudžbu online, putem emaila ili telefonskim putem.

Sve cene proizvoda u Internet prodavnici su iskazane u srpskoj nacionalnoj valuti, dinarima sa uključenim PDV-om.

Eva kozmetika doo zadržaava pravo da promeni cene koje su vidljive na web adresi bez prethodnog obaveštavanja.

Uprkos značajnim naporima da se obezbede ažurni i tačni podaci, moguće je da se potkrade neispravna cena. U tom slučaju, kao i u slučaju da se cena promeni tokom izdavanja porudžbine, prodavac će kupcu omogućiti da odustane od kupovine i ponuditi mu drugo rešenje na obostrano zadovoljstvo.

U cenu nisu uračunati troškovi dostave koji se dodatno naplaćuju.
Ukoliko je iznos računa veči od 5000 dinara, Eva kozmetika doo snosi troškove dostave, osim za nameštaj gde važe posebni uslovi dostave.

PRIHVATANJE USLOVA KORIŠĆENJA

KUPOVINOM PROIZVODA I KORIŠĆENJE WEB SAJTA  KUPAC PRIHVATA OPŠTE USLOVE POSLOVANJA.

Samim korišćenjem neke naše usluge, kao i kupovinom proizvoda na ovoj stranici vi automatski prihvatate naše uslove poslovanja i saglasni ste da ih poštujete.

U slučaju da vam naša pravila ne odgovaraju ili se sa njima ne slažete u potpunosti molimo vas da ne koristite ove stranice.

Sav sadržaj i informacije na web sajtu su napravljene samo za informativne potrebe i uglavnom su korišćeni opisi proizvoda od strane proizvođača. Slike proizvoda takođe su date zbog informativne upotrebe. Nijanse boja prikazanih na slikama ne moraju da odgovaraju u stvarnosti i zavise od kalibracije boja vašeg uređaja za pregled ovog sajta.