Eva kozmetika logo

EVA KOZMETIKA DOO BEOGRAD

Radno vreme:
Radnim danima od 08:30h do 16:30h


Hercegovačka 26, Zemun, Beograd

+381 65 8096558

011 2980 751

office@evakozmetika.com

Delatnost i šifra delatnosti:
4645 - Trgovina na veliko parfimerijskim i kozmetičkim proozvodima

Matični broj: 20759470

PIB: 107229019

Web sajt:
www.evakozmetika.com

ČESTO POSTAVLJANJA PITANJA

Sve porudžbine koje stignu do 12h radnog dana šalju se istog dana, nakon tog vremena šalju se sutradan izuzev petkom i državnim praznicima gde se porudzbina šalje prvog radnog dana.

Sve porudžbine koje su ispod iznosa 8000 din, dostava se naplaćuje prema važećem cenovniku Post Express, a preko 8000din dostava je besplatna izuzev nameštaja gde važe posebni uslovi.

Firma Eva kozmetika ima ugovor sa Post Expressom za gabaritne i nespecifične pošiljke, naknade se utvrđuju nakon definisanja poružbine sa kolegama na broj 011/2980-751.

Firma Eva kozmetika ima i besplatnu dostavu za profesionalne kupce na teritoriji Beograda za sve porudžbine iznad 3000din.

Svi proizvodi iz kategorije nameštaja ne podležu ovim uslovima i rokovima dostave. Nakon napravljene porudžbenice na kojoj se nalazi nameštaj iz našeg asortimana, neko će vas kontaktirati i tim putem dogovoriti dalju isporuku koja će se kreirati u zavisnosti potreba i mogućnosti ( naša dostava, kurirska služba, lično preuzimanje …)

Za sve porudžbine postoji opcija ličnog preuzimanja u prostorijama firme Eva kozmetika, Hercegovačka 26, Zemun, radnim danima od 08.30 do 16.30

  • Gotovinski
  • Virmanski
  • Platnim karticama
  • Pouzećem

Nameštaj se izrađuje prema vašim željama i u boji koju vi izaberete, u skladu sa tim okviran rok izrade je 15 dana, sve detalje dogovarate sa svojim operaterom prilikom ugovaranja porudžbine.

Nameštaj koji je dostupan i na lageru može se isporučiti odmah narednog radnog dana.

Ne, cena ostaje ista ukoliko izaberete neku boju iza našeg asortimana u kome ima  preko 50 nijansi, a ako želite neki luksuzniji materijal ili sami doneset svoj materijal cena se koriguje na osnovu zahteva.

Da, postoji mogućnost veza vašeg logoa na nameštaju uz doplatu.

Nameštaj iz našeg asortimana je domaći proizvod koji se proizvodi u Srbiji.

Nameštaj iz našeg asortimana podleže garanciji od godinu dana na mehaničke delove (garanciji ne podležu fizička oštećenja i neadekvatno rukovanje).

Kozmetiku ne isporučujemo u druge države ali svakako vas možemo uputiti na zastupnike ukoliko raspolažemo informacijama.

Nameštaj isporučujemo van granica Srbije izvoznom procedurom, u slučaju da u vašoj zemlji nema ovlaščenog zastupnika za prodaju našeg nameštaja.

Dobićete poruku od kurirske službe kada možete da očekujete vaš paket, ukoliko niste na adresi isti možete preuzeti u vašoj pošti u narednih 20 dana uz naknadu za ležarinu paketa.

Ukoliko uočite bilo koju vrstu oštećenja paketa potrebno je da slikate i odmah napravite reklamaciju u vašoj najbližoj pošti i kontaktirate nekog iz naše firme na 011/2980-751 da utvrdimo dalju proceduru nadoknadu štete.

Eva kozmetika je orjentisana ka prodaji profesionalnim kupcima, profesionalan kupac je svako ko je registrovan u APR-u iz oblasti frizerskih i kozmetičkih usluga, akademija i specijalizovanih šopova, i aktivan u poslovanju. Na našem sajtu imate opciju da se ulogujete kao pravno ili fizičko lice. Nakon registracije neko će vas kontaktirati i uputiti vas u specijalne pogodnosti koje možete da ostvarite kao naš klijent.

Eva kozmetika je uvoznik profesionalne kozmetike za kosu renomiranih italijanskih proizvođača.

Da, ostvarujete pravo garancije od 1 godinu, uz vašu obavezu redovnog servisiranja i održavanje vašeg profesionalnog alata.

Garanciji ne podležu mehanička oštećenja i kvarovi usled neadekvatnog rukovanja i održavanja.

Da, klijenti koji su zainteresovani za profesionalnu saradnju sa nama, pružamo adekvatnu obuku za bezbedan i najbolji rezultat u radu sa našim proizvodima . Za sve informacije obratite se v operateru na tel 011/2980-751 ili vašem saradniku na terenu ili na mail ofice@evakozmetika.com

Na našem sajtu, spod ovog teksta, imate označena mesta koja su ovlašćena za dalju prodaju profesionalnih preparata iz našeg asortimana.

STOJIMO VAM NA RASPOLAGANJU

KONTAKTIRAJTE NAS ZA SVA PITANJA

    Saloni u kojima možete kupiti naše proizvode

    DIstributeri našeg nameštaja u regionu